Το Almyvita είναι ένα πολυτελές εστιατόριο στα Χανιά που επίσης εξειδικεύεται στο σούσι. Το σούσι είναι ένα μεγάλο κομμάτι του εστιατορίου μας και η αποστολή μας είναι να το κάνουμε γνωστό στον κόσμο που έρχεται για φαγητό και δείπνο στην πόλη μας. 

Πιστεύουμε ότι  θα συμφωνήσετε μαζί μας πως το σούσι αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για δείπνο. Ανώτερη γεύση, μικρές και περιποιημένες μπουκιές και όμορφα χρώματα που γίνονται γρήγορα επιτυχία για όποιον τα δοκιμάσει. Θα σας δώσουμε τώρα τους κυρίως λόγους που πιστεύουμε πως πρέπει να δοκιμάσετε σούσι στα Χανιά καθώς και ασιατική κουζίνα γενικότερα!

Διατροφικές Αξία Σούσι

Το σούσι είναι γνωστό πως έχει υψηλή διατροφική αξία. Φρέσκο ψάρι, σολομός, ρύζι και πολλά άλλα θαλασσινά που περιέχονται στα πιάτα σούσι του εστιατορίου Almyvita μπορούν να σας δώσουν κορυφαία διατροφικά συστατικά και αξίες για ένα ισορροπημένο γεύμα και μια υγιεινή δίαιτα. Αν το γεύμα σας στα Χανιά συνδυαστεί επίσης με τα αναγνωρισμένα μας πιάτα Σασίμι και Νιγκίρι τότε μπορεί να θεωρηθεί ένα πλήρες γεύμα που θα σας κρατήσει σε ενέργεια για πολλές ώρες.

σούσι στα Χανιά-πιάτο σούσι-εστιατόριο Almyvita
Σούσι στα Χανιά-Εστιατόριο Almyvita

Το εστιατόριο μας στα Χανιά: Κορυφαίο σούσι από αναγνωρισμένους σέφ.

Δημιουργήσαμε το εστιατόριο μας ώστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες επιλογές φαγητού στην πόλη μας. Με αυτό στο μυαλό, έχουμε στην ομάδα μας τους πιο καταξιωμένους σεφ και σούσι σεφ . Ο μεγάλος μας σέφ, Έκτορας Μποτρίνι  είναι υπεύθυνος και εγγυάται πως τα πιάτα μας είναι εφάμιλλα με τα κριτήρια για το μισελέν εστιατόριο και το επίπεδο γαστρονομίας για το οποίο είναι ήδη γνωστός

σούσι με σολωμό- φέτες σολωμού
σούσι με σολωμό- φέτες σολωμού

Θέλουμε πάντα να εξελίσσουμε τα πιάτα μας και επενδύουμε συνεχώς στο μενού σούσι  του εστιατορίου μας ώστε να είμαστε συνεχώς αντάξιοι των κριτικών και απαιτήσεων των πελατών μας .

Πολυτελές γεύμα με θέα θάλασσα  

Το εστιατόριο μας είναι επίσης μια από τις κορυφαίες επιλογές για ένα ρομαντικό δείπνο στα Χανιά. Βρισκόμαστε δίπλα στην θάλασσα με θέα τον φημισμένο φάρο στο παλιό λιμάνι Χανίων, και έχοντας θέα σε αυτήν οι πελάτες μας αγαπούν και θαυμάζουν αυτή την εμπειρία σε ένα ρομαντικό ή ακόμα και επιχειρηματικό δείπνο στο εστιατόριο μας. Το μενού μας είναι φιλόδοξο και με διαχρονικές ιδέες ενώ η θέα στην θάλασσα είναι η τέλεια προσθήκη για ένα επιτυχημένο δείπνο.

almyvita παλιο λιμανι

Οι προτάσεις μας για σούσι

Πολλοί από τους πελάτες μας έχουν μικρή εμπειρία στο σούσι, και θα προσπαθήσουμε να σας εισάγουμε σε αυτή την κουλτούρα. Όλοι λατρεύουν τα νιγκίρι του εστιατορίου μας, καθώς το ρύζι είναι το ιδανικό συνοδευτικό με τον σολωμό και τον τόνο που προσφέρουμε. Ιδανικές εναλλακτικές είναι επίσης τα Bao Buns καθώς και τα αγαπημένα πιάτα όλων, το σούσι με τόνο και σολωμό.

σούσι στα Χανιά- πιάτιο με ποικιλία σούσι- πολυτελές εστιατόριο almyvita
σούσι στα Χανιά- πιάτιο με ποικιλία σούσι- πολυτελές εστιατόριο almyvita

Ένα μυστικό από το εστιατόριο μας

Για να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία σας προτείνουμε να δοκιμάσετε το σούσι μας κατά το ηλιοβασίλεμα. Το θαλασσινό αεράκι, η θέα στην θάλασσα και τα εξαιρετικής ποιότητας συστατικά μας θα αναδείξουν το δείπνο σας και θα σας εντάξουν σε μια γκουρμέ φιλοσοφία  που θα θυμάστε για καιρό. 

Είναι επίσης σημαντικό να κάνετε μια κράτηση στο εστιατόριο μας  για να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να διαχειριστούμε κάθε ειδικό αίτημα (γενέθλια, επέτειος κλπ) και να είμαστε ενημερωμένοι για τυχόν αλλεργίες ή διατροφικές προτιμήσεις ώστε να σας δώσουμε αυτό που πασχίζουμε καθημερινά: την απόλυτη εμπειρία Almyvita! 

Kyriakidis Construction company and group- Almyvita luxury Seafood Restaurant
Κατασκευαστική Εταιρεία Κυριακίδης και όμιλος εταιρειών- Εστιατόριο Almyvita Χανιά