Από το 2019 ⸻

Καλωσορίσατε στο AlmyVita


Η κατάκτηση της κορυφής χρειάζεται υπομονή, επιμονή, σωστή οργάνωση και πίστη. Με αυτήν την πεποίθηση ξεκίνησε η δημιουργία της εταιρείας KYRIAKIDIS CONSTRUCTION από τον ιδρυτή και πρόεδρο της Θωμά Κυριακίδη.

Η εταιρεία χτίζει για περισσότερα από 20 χρόνια πολυτελείς κατοικίες με στόχο να προσφέρει το πιο άνετο, υγιεινό, ασφαλές και ολοκληρωμένο περιβάλλον για υψηλή ποιότητα ζωής

Η νέα εποχή ⸻
Από την Αλμυρίδα,η μετεγκατάσταση στο Παλιό Λιμάνι

Το όραμα


Το όραμα του προέδρου συνεχίστηκε με ένα νέο εγχείρημα, το Almyvita, το οποίο προσφέρει την εγγυημένη ποιότητα του ομίλου KYRIAKIDIS, στην εστίαση αυτήν την φορά.

Πέντε χρόνια μετά την δημιουργία του στην παραλία της Αλμυρίδας το 2019, το Almyvita μεταφέρθηκε το 2024 στην καρδιά της παλιάς πόλης των Χανίων, στο ενετικό λιμάνι.

Στον πολυτελές χώρο του Almyvita, ο επισκέπτης βιώνει την απόλυτη εμπειρία της υψηλής γαστρονομίας και ενός άψογου αισθητικά περιβάλλοντος φορτισμένου ενεργειακά από το ιστορικό κτίριο όπου στεγάζεται.

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Δείτε το μενού μας

Στο πολυτελές εστιατόριο μας, κάθε πιάτο και κάθε κοκτέιλ είναι αποτέλεσμα της αφοσίωσης και του ταλέντου των εξαιρετικών επαγγελματιών μας.

Δείτε το μενού