Το πολυτελές εστιατόριο μας στα Χανιά έχει πλέον εδραιωθεί σαν μια εξαιρετική επιλογή για όσους αγαπούν τα ψάρια. Τα φρέσκα θαλασσινά κορυφαίας ποιότητας συνδέονται με την τεχνογνωσία του σέφ μας και σε συνδυασμό με την παραθαλλάσια τοποθεσία μας οδηγούν στην κορυφαία επιλογή για ένα γεύμα θαλασσινών στα Χανιά. Σε αυτό το άρθρο, θα σας αποκαλύψουμε τις κορυφαίες επιλογές για θαλασσίνα και τις καλύτερες τακτικές που οι πελάτες μας ακολουθούν κατά το δείπνο τους στο εστιατόριο μας.

Δείπνο με θαλασσινά στα Χανιά: Βασικές αρχές

Για να ξεκινήσουμε με τα βασικά, η Κρήτη είναι ένα νησί με πλήρη τουριστική υποδομή αλλά και με πολλές ταβέρνες και εστιατόρια θαλασσινών. Αντίστοιχα, πολλά μικρά λιμάνια φιλοξενούν πολλές ψαρόβαρκες που προμηθεύουν επιχειρήσεις και ξενοδοχεία με φρέσκο ψάρι από το Αιγαίο. 

Το εστιατόριο Almyvita έχει σταθερές συνεργασίες με ψαράδες της περιοχής που προμηθεύουν την κουζίνα μας καθημερινά με φρέσκα ψάρια. Η καθημερινή ψαριά μπορεί να προσφέρει διαφορετικά ψάρια καθημερινά, όμως το προσωπικό της κουζίνας μας προσπαθεί πάντα να προσφέρει τις καλύτερες επιλογές σε θαλασσινά για όλους.

Εστιατόριο Θαλασσινών Αλμυβίτα- Αλμυρίδα, Χανιά Κρήτης - Γεύμα θαλασσινών στα Χανιά
Εστιατόριο Θαλασσινών Αλμυβίτα- Παλιό λιμάνι, Χανιά Κρήτης – Γεύμα θαλασσινών στα Χανιά

Κορυφαίες επιλογές από το μενού θαλασσινών του εστιατορίου μας

Οι περισσότεροι από τους πελάτες μας που απολαμβάνουν το δείπνο τους με θέα στην θάλασσα στο εστιατόριο μας  ρωτάνε για τις προτάσεις μας αναφορικά με το μενού θαλασσινών που διαθέτουμε για το γεύμα ή το δείπνο τους. Μια σούπα γκασπάτσο με καβούρι είναι πάντα μια κλασική επιλογή για όσους λατρεύουν τα θαλασσινά στο εστιατόριο μας, μαζί με το φιλέτο ψαριού ημέρας, μια ιδιαίτερη παρασκευή με φρέσκο ψάρι που ψαράδες προμηθεύουν για το μενού μας καθημερινά. Το ψητό φρέσκο ψάρι είναι επίσης στα πιό γνωστά μας πιάτα θαλασσινών, μιας και το ψήσιμο στα κάρβουνα του δίνει μια ιδιαίτερη γεύση και ψήνεται χωρίς περιττά λιπαρά και θερμίδες, κάτι που το κάνει επίσης και μια υγιεινή επιλογή θαλασσινών.

Συνδυάστε τα ντόπια ψάρια με σούσι στα Χανιά.

Το φρέσκο ψάρι είναι αναμφίβολα ένας διατροφικός θησαυρός. Πάντα αποτελεί μια κορυφαία διατροφική επιλογή με πολλά οφέλη για την υγεία. Στο εστιατόριο μας μπορείτε επίσης να βρείτε εξαιρετικό σούσι το οποίο αποτελεί ένα εξαιρετικό πιάτο συνδυαστικά με το φρέσκο ψάρι. Το σούσι, με την χαρακτηριστική του γεύση και σε συνδυασμό με τον σολομό και τον τόνο αποτελούν την τέλεια επιλογή για ένα πολυτελές γεύμα θαλασσινών της επιλογής σας. Πολλοί συνδυασμοί γεύσεων μπορούν να δημιουργηθούν με το μενού θαλασσινών που σας προσφέρουμε αναδεικνύοντας το δείπνο σας αλλά και την ποιότητα του δείπνου σας στα Χανιά.

sushi in Chania- Almyvita Restaurant Chania, Crete
Σούσι στα Χανιά- Εστιατόριο Θαλασσινών Αλμυβίτα

Μην ξεχάσετε το κρασί.

Το κρασί αποτελεί πάντα ιδανική επιλογή για όσους ψάχνουν ένα εξαιρετικό γεύμα θαλασσινών στα Χανιά. Οι πελάτες μας που δειπνούν με κράτηση στο εστιατόριο μας επιλέγουν επίσης κρασί για να αναδείξουν την γεύση αλλά και την συνολική εμπειρία του γεύματος τους.

sushi menu- nigiri & maki in Chania- Almyvita Luxury Seafood Restaurant
Μενού σούσι Χανιά- Εστιατόριο θαλασσινών στα Χανιά 

Εμείς, στο εστιατόριο θαλασσινών Almyvita προτείνουμε να συνδυάσετε το γεύμα με θαλασσινά στα Χανιά με λευκό κρασί. Τα λευκά κρασιά συνδυάζονται καλύτερα με το ψάρι εξαιτίας της μεγαλύτερης οξύτητας τους, σε σύγκριση με το κόκκινο κρασί. Το κόκκινο κρασί δεν αποτελεί κακή επιλογή, όμως εξαιτίας της υψηλής συγκέντρωσης του σε ταννινες, πολλοί από τους συνδαιτημόνες μας το θεωρούν λίγο ξηρό στην γεύση όταν ψάχνουν για ένα απλό αλλά ποιοτικό γεύμα φρέσκων θαλασσινών στην περιοχή. 

Γνωρίστε το εστιατόριο μας στα Χανιά!

Το εστιατόριο μας, με φρέσκα υλικά, θέα στην θάλασσα και κορυφαίους σεφ είναι σε θέση να σας εντρυφήσει σε έναν γαστρονομικό κόσμο που δεν έχετε φανταστεί. Επικοινωνήστε μαζί μας ή καλέστε μας στο 28210 45640 για ένα πολυτελές γεύμα με θέα, εξαιρετικές γεύσεις και φρέσκα υλικά σήμερα!