Ο βραβευμένος Σεφ ⸻
ΈκτοραςΜποτρίνι
Η μαγειρική για τον Έκτορα Μποτρίνι δεν είναι απλώς μια δημιουργική τέχνη, αλλά τρόπος επικοινωνίας και έκφρασης του εσωτερικού του κόσμου. Δίνει μεγάλη σημασία στην ομάδα του και στις συνεργασίες με τους ντόπιους παραγωγούς, οι οποίοι του προμηθεύουν τις καλύτερες δυνατόν πρώτες ύλες για να μετατρέψει το φαγητό σε γαστρονομική εμπειρία.
Η φιλοσοφία της κουζίνας του είναι ολιστική: Συνδέει τη φύση, τον περιβάλλοντα χώρο και τα υλικά με τις μνήμες του από την οικογενειακή του παράδοση και από τους τόπους που έζησε και ζει.
Αυτές τις μνήμες μεταμορφώνει σε φαγητό, επιδιώκοντας να προσφέρει μια ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία στους πελάτες των πολυτελών εστιατορίων του.