Ο Έκτορας Μποτρίνι είναι Ελληνο-ιταλός σεφ, επιχειρηματίας και παρουσιαστής εκπομπών μαγειρικής. Σπούδασε οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων στη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων της Ελβετίας.
Η μαγειρική για τον Έκτορα Μποτρίνι, δεν είναι απλώς μια δημιουργική τέχνη σε πολυτελή εστιατόρια στα Χανιά αλλά είναι τρόπος επικοινωνίας κι έκφρασης του εσωτερικού του κόσμου. Δίνει μεγάλη σημασία στην ομάδα του και στις συνεργασίες με τους ντόπιους παραγωγούς, οι οποίοι του προμηθεύουν τις καλύτερες δυνατόν πρώτες ύλες για να μετατρέψει το φαγητό σε γαστρονομική εμπειρία.
Η φιλοσοφία της κουζίνας του είναι ολιστική: Συνδέει τη φύση, τον περιβάλλοντα χώρο και τα υλικά με τις μνήμες του από την οικογενειακή του παράδοση κι από τους τόπους που έζησε και ζει. Αυτές τις μνήμες μεταμορφώνει σε φαγητό, επιδιώκοντας να προσφέρει μια ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία στους πελάτες των πολυτελών εστιατορίων του.
Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, θα υποθέσουμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτόν.Εντάξει