φαγητό Χανιά- Εστιατόριο Αλμυβίτα

Φαγητό στα Χανιά: Τα αγαπημένα σας!

Το εστιατόριο μας λατρεύει το φαγητό. Το φαγητό στα Χανιά αποτελεί υψηλή προτεραιότητα σε όσους κάνουν επισκέπτονται την Κρήτη και ιδίως στους τουρίστες. Σε αυτό το άρθρο θα αναφερθούμε στα πράγματα που κάνουν το εστιατόριο μας στα Χανιά μια εξαιρετική επιλογή στην πόλη μας και κοντά σας. 

Εξαιρετικές επιλογές μενού.

Είμαστε πολύ περήφανοι για το φαγητό στο μενού μας. Κορυφαίο σούσι και πιάτα κορυφαίων σεφ όπως ο Έκτορας Μποτρίνι είναι αυτό που περιγράφει την κουλτούρα του φαγητού μας. Οι επιλογές μας δεν σταματάνε εκεί καθώς η μεγάλη και ενημερωμένη κάβα κρασιών μας μας τοποθετεί σε ένα από τα πιο αναγνωρισμένα εστιατόρια στα Χανιά αναφορικα με το δείπνο- είτε είναι ένα ρομαντικό δείπνο με θέα, είτε ένα επιχειρηματικό δείπνο ή απλώς ένα γεύμα στην πόλη.

Γκουρμέ Κουζίνα στα Χανιά- φαγητόστα Χανιά- Πολυτελές εστιατόριο θαλασσινών Αλμυβίτα

Γκουρμέ Κουζίνα στα Χανιά- Πολυτελές εστιατόριο θαλασσινών Αλμυβίτα

Έκτορας Μποτρίνι- Γνωρίστε τον σέφ μας

Ο σεφ είναι το απόγειο μιας γευστικής εμπειρίας σε κάθε εστιατόριο. Είναι ο υπεύθυνος ώστε να έχετε ένα επιτυχημένο πολυτελές γεύμα στην περιοχή. Έχουμε το πλεονέκτημα να έχουμε μια επιτυχημένη μακρόχρονη συνεργασία με τον κάτοχο αστεριού μισελέν και καταξιωμένο σεφ, Έκτορα Μποτρίνι. Με δεκαετίες εμπειρίας στα πολυτελή εστιατόρια και στην υψηλή γαστρονομία αποτελεί έμπνευση για όλους μας ώστε να σας παρέχουμε με εξαιρετική ποιότητα και καλό φαγητό στα Χανιά.

Έκτορας Μποτρίνι- Αλμυβίτα Εστιατόριο στα Χανιά

Έκτορας Μποτρίνι- Αλμυβίτα Εστιατόριο στα Χανιά

Επίσης συνεργαζόμαστε με κορυφαίους σέφ στα Χανιά ώστε να καθιερώσουμε τις καλύτερες γαστρονομικές ιδέες και πρακτικές για το ιδανικό δείπνο.

Θέα στην θάλασσα!

Το εστιατόριο μας στα Χανιά είναι για πολλούς από τους πελάτες μας μια άψογη επιλογή για φαγητό στην πόλη. Εκτός αυτού, η κεντρική μας τοποθεσία στην Αλμυρίδα  είναι αυτό που μας ανάγει σε ιδανική επιλογή και για ρομαντικά ή επιχειρηματικά δείπνα.

Η θέα στην θάλασσα και οι εξαιρετικές μας υπηρεσίες είναι αυτά που κατά την γνώμη μας αρμόζουν σε ένα καταξιωμένο εστιατόριο. Έχουμε επιτυχώς καταφέρει και τα 2 από την πρώτη στιγμή λειτουργίας του εστιατορίου μας στην Αλμυρίδα αποκορώνου, μερικά χιλιόμετρα έξω από το κέντρο της πόλης. 

Αλμυρίδα Χανιά- Θέα στην Θάλασσα

Αλμυρίδα Χανιά- Θέα στην Θάλασσα

Κορυφαία εξυπηρέτηση και καλή ομάδα.

Οι υπηρεσίες μας και το φαγητό μας στα χανιά έχει επίσης αναφερθεί και στις αξιολογήσεις μας 

Οι εργαζόμενοι μας είναι επίσης μια στιβαρή ομάδα που δουλεύει για να σας παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Η εμπειρία τους στα γκουρμέ εστιατόρια και έχοντας  μεγάλη γνώση των κρασιών, το προσωπικό μας μπορεί να ανάγει το δείπνο σας στα Χανιά, δίνοντας σας συμβουλές, προτιμήσεις, προτάσεις και γνώση για την γαστρονομία ουσιαστικά άγνωστη στην πόλη των Χανίων. 

Όλες αυτές οι αγαπημένες σας συνήθειες κάνουν το εστιατόριο μας μια ιδανική πρόταση για φαγητό και δείπνο στα Χανιά. Εξαιτίας μεγάλης ζήτησης, πάντα σας προτρέπουμε να κάνετε μια κράτηση στο εστιατόριο μας ώστε να είστε 100 % σίγουροι πως όλα θα είναι 100 % έτοιμα για την απόλυτη εμπειρία Almyvita! 

Kyriakidis Construction company and group- Almyvita luxury Seafood Restaurant

Εστιατόριο Αλμυβίτα- Κατασκευαστική εταιρεία Κυριακίδης

Αλμυρίδα Αποκορώνου | Επ. οδος Καλυβών – Κεφαλάς | 73008

Για κρατήσεις: +30 2825033903

info@almyvita.gr | reservation@almyvita.gr

Ωράρειο λειτουργίας:

Δευτέρα – Πέμπτη 19:00 – 00:00

Παρασκευή – Κυριακή 13:00 – 00:00