Πολυτελή εστιατόρια Χανιά- Σεφ Έκτορας Μποτρίνι- Εστιατόριο Almyvita
Πολλοί επισκέπτες στα χανιά αναζητούν για τα καλύτερα εστιατόρια στα χανιά, βραβευμένα εστιατόρια αλλά και πολυτελή εστιατόρια στα Χανιά. Αν και τα Χανιά δεν διαθέτουν ακόμα επίσημα βραβευμένο εστιατόριο από τον οδηγό Μισελέν, το εστιατόριο Almyvita είναι περήφανο που έχει για σέφ του στα Χανιά έναν κάτοχο αστεριού MIchelin: Σας παρουσιάζουμε τον σέφ μας, Έκτορα Μποτρίνι, με 2 εστιατόρια στην ελλάδα και επικεφαλής του πολυτελούς εστιατορίου μας στα Χανιά.
Contents
Πολυτελή Εστιατόρια Χανιά, Κρήτη: Δώστε προσοχή στους Σέφ.
Το πολυτελές εστιατόριο Almyvita στα χανιά αποτελεί ένα από τα καλύτερα εστιατόρια στα Χανιά. Πιστεύουμε και υποστηρίζουμε πως ένα πολυτελές εστιατόριο στα Χανιά πρέπει να έχει το καλύτερο και πιο σωστά εκπαιδευμένο προσωπικό. Από τους σέφ μέχρι τα άλλα μέλη του προσωπικού. Γιαυτόι επιλέξαμε να συνεργαστούμε με τον Έκτορα Μποτρίνι , ιδιοκτήτη σε εστιατόρια μισελέν στην Ελλάδα. Για να ενισχύσουμε το έργο του, έχουμε επίσης συνεργασία με κορυφαίους σεφ ώστε να σας προσφέρουμε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια στα Χανιά! Σε αυτή την συνέντευξη με τον Έκτορα Μποτρίνι θα συζητήσουμε για τις φιλοδοξίες του, και γιατί επέλεξε να δουλέψει με το Almyvita ένα από τα πολυτελή εστιατόρια στα Χανιά.
Έκτορας Μποτρίνι Χανιά: Μια συνέντευξη για τα πολυτελή εστιατόρια στα Χανιά.
ΠΩΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ALMYVITA;
Μου αρέσει να δουλεύω με ανθρώπους που έχουν την ίδια φιλοσοφία με εμένα, κατανοούν και έχουν βαθιά γνώση της υψηλής γαστρονομίας .Επίσης, αναζητώ ανθρώπους ζεστούς και με καλή διάθεση, με τους οποίους η συνεργασία μας δεν μένει μόνο στο επαγγελματικό κομμάτι αλλά μπορώ να αναπτύξω ανθρώπινες σχέσεις από τις οποίες μαθαίνουμε και οι δύο πλευρές. Αυτό βρήκα στην μεγάλη οικογένεια του Almyvita , ένα από τα κορυφαία πολυτελή εστιατόρια στα Χανιά.
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Για εμένα το πιο σημαντικό είναι η πρώτη ύλη, είναι η πρωταγωνίστρια στο μενού . Θεωρώ πως η πρώτη ύλη είναι που κάνει τον μάγειρα. Όλα τα υλικά έχουν την ίδια αξία, αρκεί να ξέρεις να τα συνδυάζεις. Ο μάγειρας είναι ο συνθέτης.
ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ;
Καταρχάς θεωρώ πως η Ελλάδα έχει όλα τα φόντα να κάνει μια γαστρονομική αναγέννηση. Η Κρήτη είναι ένας ευλογημένος τόπος. Η γη της παράγει θησαυρούς. Εδώ μπορείς να βρεις εξαιρετική πρώτη ύλη. Θέλω να συνθέσω τα πιάτα μου με αυτά τα υλικά σε έναν τόπο με τεράστια παράδοση και ιστορία για να μεταδώσω αυτή την ενέργεια στους επισκέπτες μας .
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ALMYVITA- ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ;
Ό,τι κάνω στη δουλεία μου το αγαπώ. Όταν αγαπώ κάτι, θέλω το καλύτερο για αυτό.Στόχος μου και όλης της ομάδας του Almyvita είναι φτάσουμε πολύ ψηλά ,να δείξουμε πως η υψηλή γαστρονομία έχει επάξια της θέση της σε ένα νησί της Ελλάδας όπως η Κρήτη και έχει πολλά να δώσει.