Πολυτελή εστιατόρια Χανιά - Εστιατόριο Almyvita- Αλμυρίδα

Γνωρίστε το Almyvita. Ιστορία και Φιλοσοφία (Συνέντευξη)

1.Πως προέκυψε η ιδέα για το Almyvita και από ποιον ;

Η ιδέα ήταν του Θωμά Κυριακίδη, ιδιοκτήτη του εστιατορίου και προέδρου του ομίλου ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ όπου ανήκει και η γνωστή κατασκευαστική εταιρία KIRIAKIDIS CONSTRUCTION. Λάτρης του καλού φαγητού και θαυμαστής της υψηλής γαστρονομίας, ο Θωμάς Κυριακίδης , προσφέροντας πάντα κορυφαία έργα όπως τόσα χρόνια έκανε με την Κ. C. και με κάθε δραστηριότητα του ομίλου ,θέλησε να φτιάξει κάτι μοναδικό που δεν θα μπορούσε να είναι τίποτα λιγότερο από τις προσδοκίες που όλοι έχουμε για τη δουλειά του. Έτσι εμπνευσμένος από τα ταξίδια του στο κόσμο, αποφάσισε να ενώσει όλα τα στοιχεία εκείνα που τον εντυπωσίασαν και τα πάντρεψε άψογα με την ελληνική πνοή Δημιούργησε για άλλη μια φορά ένα έργο μοναδικό, επιβλητικό και προσεγμένο μέχρι και την τελευταία του λεπτομέρεια.

Εστιατόριο Almyvita- Πολυτελές Εστιατόριο Almyvita

Εστιατόριο Almyvita- Πολυτελές Εστιατόριο Almyvita

2.Ποιος ήταν ο στόχος του προέδρου υλοποιώντας την ιδέα του;

Στόχος και επιθυμία του προέδρου ήταν να μοιραστεί την εμπειρία ενός πολυτελούς και γεμάτου ενέργεια χώρου με όλους όσους εκτιμούν το πραγματικά καλό φαγητό και την μαγευτική ατμόσφαιρα. Θέλησε μέσα από τις εμπειρίες του και την προσωπική του αντίληψη να δημιουργήσει κάτι μοναδικό και αυθεντικό που να εκφράζει την Ελλάδα μέσα από ένα γαστρονομικό ταξίδι, σε έναν χώρο υψηλής αισθητικής .

3.Πείτε μας λίγα λόγια για τους συνεργάτες σας και ποιος είναι ο σεφ της κουζίνας ;

Αρχή του ομίλου Κυριακίδη είναι πως η περιουσία μας είναι οι άνθρωποι μας

Ως εκ τούτου η μεγαλύτερη επένδυση και προτεραιότητα είναι οι συνεργάτες.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε μια ομάδα που απαρτίζεται από τους καλύτερους επαγγελματίες του είδους. Πως θα μπορούσαμε να μην δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση στη ψυχή του εστιατορίου

Το σπουδαίο σεφ μας :

Έχουμε την τεράστια χαρά να έχουμε μαζί μας τον σεφ Έκτορα Μπουρίνι, διακεκριμένο με αστέρι μισελέν και κορυφαίος σεφ της Ελλάδας. Είναι ένας άνθρωπος με απίστευτο πάθος για αυτό που κάνει και μόνο εξαιρετικές γεύσεις μπορεί με προσφέρει . Ένας χαρισματικός άνθρωπος με αμέτρητες πια διακρίσεις στους κορυφαίους θεσμούς υψηλής γαστρονομίας ( μερικά λόγια από τον ίδιο το σεφ)

Έκτορας Μποτρίνι- Σέφ - Εστιατόριο Almyvita

Έκτορας Μποτρίνι- Σέφ – Εστιατόριο Almyvita

4.Ποιος είναι οι στόχος σας για το μέλλον ;

Στόχος του Θωμά Κυριακίδη αλλά και κοινός στόχος όλης της ομάδας , του σεφ και όλων των ανθρώπων που εργάζονται για αυτήν την μεγάλη οικογένεια του Almyvita είναι να προσφέρουν το καλύτερο για πολύ πολύ καιρό . Βαθιά μας επιθυμία είναι να προβάλουμε την ελληνική υψηλή γαστρονομία σε όλους τους επισκέπτες από το εξωτερικό και την Ελλάδα και να αναδείξουμε την ωραιότερη πλευρά της χώρας μας .

Είμαστε βέβαιοι ότι ένα τέτοιο δημιούργημα που είναι ακόμα στα πρώτα του βήματα θα φτάσει γρήγορα στις λίστες των πολυβραβευμένων εστιατορίων και εμείς , όλοι μαζί ,θα είμαστε εδώ για να το αναδείξουμε . Πιστεύουμε ακράδαντα ότι το Almyvita ανήκει ανάμεσα στα κορυφαία εστιατόρια της χώρας και μένει απλά να αφήσουμε τον χρόνο να το αποδείξει .

Άλλωστε όταν η συνταγή είναι τόσο καλά μελετημένη ,όταν έχεις την καλύτερη ομάδα με το μέρος σου και όταν αφήνεις τη διαίσθηση σου να οδηγεί την δημιουργικότητα σου τότε δεν έχεις άλλη επιλογή παρά μόνο την νίκη.

Στόχος μας λοιπόν είναι η κορυφή όπως πάντα ήταν άλλωστε για τον όμιλο ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ .

  1. (α)Πείτε μας για το μενού .Τι θα γευτούμε στο Almyvita;

(α)Μια γνήσια μεσογειακή κουζίνα προσαρμοσμένη σε νότες υψηλής γαστρονομίας με ιταλικές επιρροές

5.(β)Προφέρεται μενού γευσιγνωσίας στο εστιατόριο ;

) Φυσικά υπάρχει μενού γευσιγνωσίας.

Ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να απολαύσει ένα υπέροχο γαστρονομικό , γευστικό ταξίδι όπου σε συνδυασμό με την όλη εμπειρία που θα του προσφέρουμε θα του μείνει σίγουρα αξέχαστο.

6.Φιλοξενείτε παιδιά στο εστιατόριο ;

Έχουμε επιλέξει να καλό δεχόμαστε και τα παιδιά κοντά μας , γιατί θεωρούμε ότι η καλή αισθητική αναπτύσσεται από πολύ νωρίς και θα πρέπει να ενισχύεται πάντα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που οι μικροί μας φίλοι πάντα σέβονται και εναρμονίζονται άψογα με την ατμόσφαιρα και όλη την διαδικασία που ακολουθείται στο Almyvita. Φυσικά υπάρχει το αντίστοιχο παιδικό μενού , πάντα προσεγμένο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια μιας και τα παιδιά είναι οι πιο αυστηροί κριτές .

7.Υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησης ειδικών περιστάσεων , επισήμων γευμάτων ή εκδηλώσεων ;

Φυσικά και υπάρχει αυτή η δυνατότητα . Το Almyvita έχει προβλέψει τις ανάγκες του κοινού του και προσφέρει την πιο πολυτελή και ολοκληρωμένη εμπειρία για οποιαδήποτε απαιτητική περίσταση .

8.Πείτε μας , τι είναι αυτό που κάνει ξεχωριστό το Almyvita

Στο Almyvita ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να ζήσει μια ολοκληρωμένη γαστρονομική εμπειρία μέσα σε ένα χώρο γεμάτο ενέργεια και την άψογη εξυπηρέτηση των ανθρώπων μας

Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να σας ξεναγήσουμε στο χώρο και να σας προσφέρουμε κάποια από τα πολύ ιδιαίτερα πιάτα μας μας ….

Σούσι- Κοκτέιλ- Πολυτελές Εστιατόριο Almyvita Χανιά

Σούσι- Κοκτέιλ- Πολυτελές Εστιατόριο Almyvita Χανιά

Αλμυρίδα Αποκορώνου | Επ. οδος Καλυβών – Κεφαλάς | 73008

Για κρατήσεις: +30 2825033903

info@almyvita.gr | reservation@almyvita.gr

Ωράρειο λειτουργίας:

Δευτέρα – Πέμπτη 19:00 – 00:00

Παρασκευή – Κυριακή 13:00 – 00:00