Εστιατόριο Almyvita. Πολυτελή εστιατόρια Χανιά. Εστιατόριο Almyvita

Καλωσορίζουμε την νέα σαιζόν- Εστιατόριο Almyvita

Καλωσορίζοντας την νέα σεζόν 2021!

Μετά από πολλές επιτυχημένες χρονιές στον τομέα της φιλοξενίας και της εστίασης στα Χανιά, το εστιατόριο Almyvita είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί και πάλι στο παραθαλάσσιο του περιβάλλον! Όπως κάθε χρόνο, προσφέρουμε στους πελάτες μας υψηλού επιπέδου εμπειρίες στο πολυτελές μας εστιατόριο στην περιοχή της Αλμυρίδας Χανίων.

Αυτό το έτος έχουμε ετοιμάσει για τους πελάτες μας μερικά νέα πιάτα, φτιαγμένα με υψηλής ποιότητας υλικά, γεμάτα έμπνευση και φαντασία. Έχουμε μεγαλώσει την ομάδα της κουζίνας και των σερβιτόρων μας ώστε να είμαστε ακόμα πιο ασφαλείς με τα δεδομένα του Covid-19 ώστε να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Όπως κάθε χρόνο, έχουμε επιλέξει προσεκτικά τους σέφ και μπαρμεν μας  και τους έχουμε εκπαιδεύσει σύμφωνα με τα υψηλά πρότυπα του Almyvita.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια ανώτερη εμπειρία εστιατορίου στα Χανιά και οι επαναλαμβανόμενοι μας πελάτες είναι η καλύτερη ανταμοιβή για την επιτυχία του εστιατορίου μας.

Όπως κάθε σαιζόν , ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε ξανά στις παραθαλάσσιες εγκαταστάσεις μας στα περίχωρα των Χανίων, στην κοσμοπολίτικη Αλμυρίδα.

Για κρατήσεις και πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα

reservation@almyvita.gr or +30 28250 33903 .

Εστιατόριο Almyvita- Πολυτελή Εστιατόρια Χανιά

Εστιατόριο Almyvita- Πολυτελή Εστιατόρια Χανιά

Αλμυρίδα Αποκορώνου | Επ. οδος Καλυβών – Κεφαλάς | 73008

Για κρατήσεις: +30 2825033903

info@almyvita.gr | reservation@almyvita.gr

Ωράρειο λειτουργίας:

Δευτέρα – Πέμπτη 19:00 – 00:00

Παρασκευή – Κυριακή 13:00 – 00:00