Γκουρμέ Εστιατόρια Χανιά- Γκουρμέ Εστιατόρια στα Χανιά- Εστιατόρια Πολυτελείας στα Χανιά- Πολυτελή εστιατόρια χανιά- εστιατόρια με θέα χανιά

Γκουρμέ εστιατόρια στα Χανιά- Σε τι διαφέρουν!

Τα γκουρμέ εστιατόρια στα Χανιά αποτελούν μια κατηγορία των εστιατορίων πολυτελείας που βρίσκονται στην πόλη μας.  Σε αυτό τον οδηγό θα αναφέρουμε μερικά βασικά χαρακτηριστικά των γκουρμέ εστιατορίων στα Χανιά, σε τι διαφέρουν από τα απλά εστιατόρια αλλά και τα χαρακτηριστικά τους.

 

Γκουρμέ Εστιατόρια στα Χανιά- Γιατί να τα επιλέξετε.

Σε ένα γκουρμέ  εστιατόριο πολυτελείας ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να βιώσει μια ολοκληρωμένη εμπειρία στο γαστρονομικό ταξίδι και με μικρή διαφορά στο κόστος. Θα ανακαλύψει τοπικά προιόντα μαγειρεμένα και συνδυασμένα στην καλύτερη τους εκδοχή. Θα απολαύσει ένα άριστο σέρβις μέσα σε έναν χώρο γεμάτο πολυτέλεια.

Γκουρμέ εστιατόρια Χανιά- Εστιατόρια Πολυτελείας Χανιά- Εστιατόριο με Θέα Almyvita

Γκουρμέ εστιατόρια στα Χανιά- Εστιατόρια Πολυτελείας Χανιά- Εστιατόριο Almyvita

 

Λεπτομέρειες που προσδιορίζουν τα γκουρμέ εστιατόρια στα Χανια.

Ένα από τα χαρακτηριστικά που προσδιορίζουν ένα πολυτελές εστιατόριο είναι οι εποχικές πρώτες ύλες ,γιατί κάθε εποχή έχει τους θησαυρούς της και πρέπει να αξιοποιούνται στον σωστό χρόνο για να δώσουν το μέγιστο. Ένα άλλο στοιχείο είναι οι γαστρονομικές τάσεις. Ο Σέφ θα πρέπει να είναι ενημερωμένος για οτιδήποτε νέο στη γαστρονομία και να προσαρμόζεται στις συνθήκες ,στο περιβάλλον και στην εποχή. Σημαντικό επίσης είναι να υπάρχει άμεση εξυπηρέτηση και σωστό timing σερβιρίσματος όπως και η κατάλληλη απόσταση των τραπεζιών.

Πολυτελή Εστιατόρια στα Χανιά- Γκουρμέ Εστιατόριο Almyvita- Γκουρμέ Εστιατόρια Χανιά- Εστιατόριο Πολυτελείας στα Χανιά

Πολυτελή Εστιατόρια στα Χανιά- Γκουρμέ Εστιατόριο Almyvita- Γκουρμέ Εστιατόρια Χανιά

Τέλος σε ένα πολυτελές εστιατόριο παρατηρήστε τις λεπτομέρειες, όπως το γλυκό που θα σας κεράσουν η το κρασί στο τέλος του δείπνου ,προσέξτε τον σέφ που θα βγει διακριτικά να συνομιλήσει με κάποιους πελάτες και την προσοχή που σας δείχνουν καθόλη τη διάρκεια του γεύματός σας .

Επίκεντρο ενός πολυτελούς εστιατορίου είναι πάντα ο πελάτης και αποτελεί το άλφα και το ωμέγα για την μακροπρόθεσμη επιτυχημένη πορεία ότανα αναφερόμαστε σε γκουρμέ εστιατόρια στα Χανιά.

 

Αλμυρίδα Αποκορώνου | Επ. οδος Καλυβών – Κεφαλάς | 73008

Για κρατήσεις: +30 2825033903

info@almyvita.gr | reservation@almyvita.gr

Ωράρειο λειτουργίας:

Δευτέρα – Πέμπτη 19:00 – 00:00

Παρασκευή – Κυριακή 13:00 – 00:00